O nama

Triglav osiguranje,ad je osiguravajuće društvo koje je preko svog pravnog prethodnika, akcionarskog društva za osiguranje Krajina Kopaonik, prisutno na tržištu osiguranja Republike Srpske od 1993. godine. Izuzetna poslovnost i efikasnost, te stručnost u obavljanju poslova osiguranja osnovne su odrednice poslovanja Društva.

TRIGLAV OSIGURANJE, AD

Triglav osiguranje, ad je osiguravajuće društvo koje je preko svog pravnog prethodnika, akcionarskog društva za osiguranje Krajina Kopaonik, prisutno na tržištu osiguranja Republike Srpske od 1993. godine. Izuzetna poslovnost i efikasnost, te stručnost u obavljanju poslova osiguranja osnovne su odrednice poslovanja Društva.
 

Ove kvalitete je 2007. godine prepoznala i Zavarovalnica Triglav, najveće osiguravajuće društvo u jugoistočnoj Evropi. Nakon provedene vlasničke transformacije, Društvo je upisano u Registar Osnovnog suda u Banjaluci pod izmijenjenim nazivom, Triglav osiguranje, ad sa sjedištem u Banjaluci.
 

Triglav osiguranje, ad je pouzdano društvo. Briga za osiguranika, stalno praćenje njegovih potreba, te uspješno rješavanje njegovih zahtjeva su osnova partnerskog odnosa koji Triglav osiguranje, ad gaji prema svakom osiguraniku. Partnera na kojeg se pouzdano mogu osloniti, u Triglav osiguranju, ad su pronašle najuspješnije kompanije u Republici Srpskoj. Velika lista naših referenci nije samo lista naših partnera, nego lista naših prijatelja, čije povjerenje uzvraćamo stalnom brigom za njihovu finansijsku sigurnost i sigurne korake u budućnosti.
 

Ponuda Triglav osiguranja, ad

Ponudu Triglav osiguranja, ad čine sve vrste osiguranja imovine i lica. Tu su osiguranja imovine i imovinskih interesa, automobilska, transportna, osiguranja u poljoprivredi, osiguranje od posljedica nesrećnog slučaja i putno zdravstveno osiguranje.

Naše osiguravajuće društvo nastoji da osvoji klijente širenjem poslovne mreže, uvođenjem novih proizvoda, unapređenjem poslovanja i poboljšanjem kvaliteta usluga. U tome i uspjeva, jer nam klijenti vjeruju, a Vi provjerite zašto.


Položaj na tržištu Republike Srpske

U svojih petnaest godina postojanja osiguranje Triglav osiguranje, ad je ostvarilo izuzetne rezultate. Po svim relevantnim pokazateljima struke: kapitalu i rezervama, dobiti, premiji osiguranja, isplaćenim štetama, Triglav osiguranje, ad je među vodećim osiguravajućim društvima u Republici Srpskoj.


Poslovna mreža Triglav osiguranja, ad

Sjedište Triglav osiguranja, ad je u Banjaluci, u ulici Prvog krajiškog korpusa broj 29. U Centrali se obavljaju rukovodeće, koordinacijske i razvojne funkcije Društva. Za jednostavan, efikasan i brz pristup do svih osiguravajućih proizvoda brine se široka mreža kancelarija u Republici Srpskoj.

Nezavisno od toga da li se radi o sklapanju ugovora o osiguranju ili likvidaciji štete, kako bismo bili što pristupačniji svakom osiguraniku, mrežu kontinuirano i širimo i razvijamo. Sa velikim brojem kancelarija i zastupnika u osiguranju, Triglav osiguranje, ad pokriva kompletno područje Republike Srpske.

 

Misija, vizija, cilj

Triglav osiguranje, ad pruža usluge iz domena osiguranja imovine i lica na teritoriji Republike Srpske i svoj pozitivan imidž nastoji održati i u kompleksnom ekonomskom okruženju kakvo trenutno vlada. Briga za osiguranika, stalno praćenje njegovih potreba, te uspješno rješavanje njegovih zahtjeva predstavlja osnovnu misiju Društva.
 

Budući da je osnova osiguranja zaštititi se od rizika eventualnih šteta koje mogu ugroziti život i poslovanje, nastojimo što više poboljšati kvalitet usluga na području likvidacija šteta.
 

Osiguranjem Vaše imovine i Vas samih kod našeg Društva Vaš višegodišnji trud je osiguran i siguran, jer Vam Triglav osiguranje, ad pruža sigurnost i kvalitet.

 

Grupa Triglav

Kao korporativni član Grupe Triglav, Triglav osiguranje, ad pripada velikoj porodici koja obavlja poslove osiguranja na tržištima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.
 

Upravni odbor

Midhad Salčin, predsjednik
Emir Čaušević, član
Gregor Railić, član

Direktor Društva

Janez Rožmarin


Podaci za identifikaciju

PODACI ZA IDENTIFIKACIJU PUN NAZIV PREDUZEĆA "TRIGLAV OSIGURANJE" AKCIONARSKO DRUŠTVO SKRAĆENI NAZIV PREDUZEĆA "TRIGLAV OSIGURANJE" a.d. JIB 4400883340003 MATIČNI BROJ 1388380 IME I PREZIME OVLAŠĆENOG LICA Janez Rožmarin- direktor Društva PODACI O SEDIŠTU Mesto BANJA LUKA Ulica i broj PRVOG KRAJIŠKOG KORPUSA BROJ 29 Opština BANJA LUKA 78000 Broj telefona 051/215-262 Broj faksa 051/215-262 e-mail info@triglavrs.ba Obveznik PDV-a NE PODACI O DELATNOSTI Delatnost Šifra delatnosti osiguranje 65.12 PODACI O TEKUĆEM RAČUNU Naziv banke broj tekućeg računa NLB banka a.d. Banja Luka 562099-00002315-48 ADRESA ZA PRIJEM POŠTE Opština BANJA LUKA 78000 Adresa PRVOG KRAJIŠKOG KORPUSA BROJ 29 Broj poštanskog faxa 78000 Adresa pošte Ul. Kralja Petra I Karađorđevića 93 OKRUŽNI PRIVREDNI SUD (MBS) 4-10-00

Dokumenti

Za pregled PDF dokumenata preporučujemo program Adobe Acrobat Reader