Takođe pogledaj

Potpuno osiguranje vozila

Kompletno osiguranje vozila pokriva štetu nastalu uništenjem, oštećenjem ili krađom vašeg vozila.

Može doći do uništenja ili oštećenja vozila:

  • razni događaji and kojima nemate kontrolu, npr.vrmenski uslovi, prirodne katastrofe, krađe, uništenje do drugih lica i drugi posebni događaji
  • saobraćajna nezgoda za koju ste vi odgovorni

Potpuni kasko

Osiguranje pokriva štetu nastalu uništenjem ili oštećenjem osiguranih stvari, što je rezultat iznenađujućih događaja na koji vozači nemaju uticaj:

  • u saobraćaju i u mirovanju: saobraćajna nesreća, sudar, prevrtanje, klizanje ili pad vozila, udar ili pad objekta, snijeg ili ledenice;
  • zbog djelovanja trećih lica: nasilničko ponašanje, manifestacije ili demonstracije;
  • zbog posebnih događaja: pad aviona, pomoć povrijeđenim osobama, sprečavanje veće materijalne štete (rukovanje u hitnim slučajevima)

Na osnovu ugovora možete zaključiti i osiguranje za dodatnu opremu vozila i ličin prtljag, kao i stvari u vozilu.

U slučaju finansiranja vozila kreditom ili lisingom, preporučujemo kasko osiguranje, tako da u slučaju da ostanete bez vozila zbog potpunog uništenja ("totalke") ili krađe vozila, nećete morati nastaviti vraćanje preostalog duga banci ili lising kući.


Kombinacije djelomičnog kaska

Djelomične kombinacije kaska korisne su u slučaju potraživanja štete koja je već pokrivena opštim kaskom jer se u ovom slučaju dogovorena odbitna franšiza ne uzima u obzir a vi ne gubite već stečeni bonus.

Djelomične kombinacije kaska mogu se zaključiti i bez opšteg kaska a uz obavezno osiguranje do automobilske odgovornosti (AO)


Pogodnosti

10 % popusta
na kasko osiguranje jednog vozača

Prilikom osiguranja kaska možete ostvariti popust do 10% na osiguranje jednog vozača.

10 % popusta
za naše osiguranike

10 % popusta za osiguranje autoodgovornosti osoba za invaliditetom

Do 10 % popusta
za iskusne vozače kod kasko osiguranja

Popust prema starosti vlasnika automobila.

Bonus kod
autokaska

Pri osiguranju od automobilske odgovornosti (AO), vozača (AO plus) i opšteg kaska.

Do 50 % popusta
na starost vozila

U slučaju opšteg kasko osiguranja i djelomičnog kasko osiguranja, kombinacije opasnosti do požara i prirodne katastrofe, krađe.

Česta pitanja

Da li je moguće prenijeti bonus pri prenosu vlasništva nad vozilom?

Prenos bonusa kod kasko osiguranja je moguć i uračunaćemo vam ranije stečeni bonus kod kasko osiguranja kada osiguravate novi automobil iste grupe vozila (npr putnička vozila, teretna itd).

Dopuštate li mi da odložim kasko osiguranje?

Osiguranik može u roku do tri godine prenijeti stečeni bonus na osiguranje drugog vozila.

Kome preporučujete kasko?

Kasko osiguranje preporučujemo svima koji žele osigurati svoje vozilo. Uz ovo osiguranje ćete dobiti i naknadu za štetu na vašem vozilu ako je šteta nastala vašom krivnjom ili je uzrok prirodna katastrofa. Osiguranje kasko osiguranja uključuje niz pokrića rizika, pa se prije zaključivanja polise posavjetujte sa savjetnikom za osiguranje koji će vas savjetovati o otpimalnoj kombinaciji pokrića koji nudi ovo osiguranje.

Šta je odbitna franšiza?

Odbitna franšiza je vaše učešće u šteti. U slučaju odbitne franšize, platićemo štetu na vašem automobilu koja je iznad dogovorene franšize.