Odlučite se za pravi paket osiguranja

Avtomobilska odgovornost (AO)
i
Zavarovanje voznika (AO plus)i
i
Splošni kasko
i
Kombinacije delnega kaska:
  • B - požarne nevarnosti in naravne nesrečei
  • D - živali
  • E - steklo
  • J - zunanja svetlobna telesa in ogledala
  • K - krajai
Avtomobilska asistenca
Avtomobilska asistenca PLUSi
Avtomobilska asistenca COMFORTi
Pravna zaščita
Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov
PAKETNI POPUSTi
7 %
10 %
12 %

LEGENDA:

- Že vključeno.
- Izbira po želji.
- Izbira ni možna.

Kamper je kao drugi dom

Čak i ako ne idete svaki dan na kampovanje, pametno je pobrinuti se za nesreću ili neugodne događaje uz odgovarajuće osiguranje.

Osiguranje automobila pokriva i opasanosti sa kojima se suočavate vi i vaši putnici izloženi vožnji kamperom. Stoga se pobrinite da na vrijeme budete uslučaju saobraćejne nezgode sigurni do finasijskog gubitka. Uvijek imajte to na umu pri odabiru osiguranja vrijednosti kamp kuće, vrijednosti prtljaga, gdje i koliko se vozite as njim i gdje najčešće parkirate. Koliko često sa njim odlazite u inostranstvo?

Vaša najbolja odluka za sigurno putovanje će biti odabir odgovarajućeg paketa osiguranja-dobit ćete poseban popust na sva osiguranja u paketu.

Ne zaboravite automobilsku asistenciju, prijavite se i kad god vam zatreba pomoć, u zemlji i inostranstvu nazovite nas na besplatan broj 0800 50 309, iz inostranstva nazovite +386 1 588 29 61. Dostupni smo 24 sata na dan.

Pogodnosti

10 % popusta
na kasko osiguranje jednog vozača

Prilikom osiguranja kaska možete ostvariti popust do 10% na osiguranje jednog vozača.

Do 12 %
paketnoga popusta

Popust na sva uatomobilska osiguranja kampera.

Bonus kod
autokaska

Pri osiguranju od automobilske odgovornosti (AO), vozača (AO plus) i opšteg kaska.

10 % popusta
na kasko

Popust na zavarovanje splošnega kaska in delni kombinaciji B in K za avtodome, ki so stari 5 let ali več.

Česta pitanja

Da li obavezno osiguranje automobila pokriva i štetu na mom kamperu?

Obavezno osiguranje automobila (osiguranje do autoodgovornosti) pokriva imovinsku štetu (vozila,zgrade i lične stvari) i nematerijalnu (povrede i smrt) štetu trećih strana, ali ne i štetu na kamperu osobe koja je izazvala nesreću. Ova šteta je pokrivena kasko osiguranjem.

Mogu li voziti svoj kamper čak i ako mi je osiguranje isteklo?

Iz člana 2.Zakona o obaveznom osiguranju u prometu slijedi: vlasnik vozila mora prije korištenja vozila u prometu i obnavljanja osiguranja dok je vozilo u upotrebi  sklopiti osiguranje, koje je po ovom zakonu obavezno. Kamp kući kojoj je isteklo osiguranje ne smije se koristiit u saobraćaju.

Zašto preporučujete međunarodnu zelenu kartu?

Međunarodna zelena karta važan je dokument u zemljama sistema zelene karte, kojom vozači u slučaju policijske kontrole ili pričinjene štete automobilom lako pokazuju validnost osiguranja od automobilske odgovornosti (AO).

Na njoj so navedeni:

  • sve informacije koje su učesniku u nesreći potrebne da bi podnio zahtjev za naknadu štete kod nadležne osiguravajuće kuće,
  • brojevi telefona državnih zavoda u kojima učesnici u saobraćajnim nesrećama mogu dobiti potrebne informacije u vezi sa izvršenjem potraživanja proizilaze iz saobraćajnih nesreća u inostranstvu.
Šta znače određene klase bonusa i malusa?

Svake godine dobijemo jedan premijski razred niže premije, koji iznosi 10%, ako smo vozili bez oštećenja drugih učesnika u saobraćaju, dok u slučaju načinjene štete gubimo tri razreda bonusa. Maksimalan bonus iznosi 50% od osnovne premije osiguranja.