U sigurnom zagrljaju doma
Kuća
Dom je samo jedan. Pazimo da ga pažljivo čuvamo i štitimo. Kao dobar vlasnik osigurajte i njega - sa odgovarajućim paketom osiguranja.
U sigurnom zagrljaju doma
Stanovanje
Vaš stan je ukratko,vaš svijet. Ne dozvolite da neočekivani događaji uzdrmaju vaš svijet . Kao dobrog vlasnika osigurajte ga - odgovarajućim paketom osiguranja.
Sačuvajte vrijednost namještaja
Namještaj
Namještaj i lični predmeti u stanu izražavaju način života ljudi koji u njemu žive. Osigurajte ih i pobrinite se da ostanu dio vašeg života.
Za bezbrižne slobodne trenutke
Vikendica
Za mnoge ljude vikendica je mjesto za opuštanje i mirno provođenje slobodnog vremena. Neka tako ostane, pa je osigurajte - odgovarajućim paketom osiguranja.
Za sigurnost vašeg doma
Pojedinačno osiguranje kuće
Preporučujemo da sklopite kombinovano osiguranje za svoj dom. Ako se za to ne odlučite, nudimo i set individualnih osiguranja za pokrivanje pojedinačnih rizika.

Za vaš dom

Stavite sigurnost u svoj dom na prvo mjesto. Sigurni smo da pažljivo čuvate i štitite svoju imovinu, pa je onda i osigurajte.

Vrijednost imovine svakog pojedinca može biti vrlo različita, ali svako ima različit odnos prema kući, stanu, opremi ili objektu. Jedna stvar je zajednička svima — svi ne želimo da ne izgubimo nekretninu.

Zato vam nudimo kvalitetno osiguranje za svaki dom, namještaj i vrijednosti u njemu. Preporučujemo da sklopite kombinovano osiguranje jer ćete ga koristiti za sveobuhvatno osiguranje vaše imovine i svih članova porodice koji žive sa vama jer paketi uključuju i osiguranje od nezgode.

Prilikom odlučivanja o odgovarajućem osiguranju, ne zaboravite na kućne ljubimce i drugu imovinu npr.vikend za odlazak na odmor