Osiguranje domaćinstva Moj krov
U sigurnom zagrljaju doma
Dom je samo jedan. Pazimo da ga pažljivo čuvamo i štitimo. Kao dobar vlasnik osigurajte i njega - sa odgovarajućim paketom osiguranja (basic, comfort ili comfort +)
Osiguranje od požara i drugih rizika
U sigurnom zagrljaju doma
Vaš stan je ukratko,vaš svijet. Ne dozvolite da neočekivani događaji uzdrmaju vaš svijet . Kao dobrog vlasnika osigurajte ga - odgovarajućim paketom osiguranja.
Osiguranje namještaja od požara
Sačuvajte vrijednost namještaja
Namještaj i lični predmeti u stanu izražavaju način života ljudi koji u njemu žive. Osigurajte ih i pobrinite se da ostanu dio vašeg života.
Osiguranje od zemljotresa
Za bezbrižne slobodne trenutke
Za mnoge ljude vikendica je mjesto za opuštanje i mirno provođenje slobodnog vremena. Neka tako ostane, pa je osigurajte - odgovarajućim paketom osiguranja.
Osiguranje stakla
Za sigurnost vašeg doma
Preporučujemo da sklopite kombinovano osiguranje za svoj dom. Ako se za to ne odlučite, nudimo i set individualnih osiguranja za pokrivanje pojedinačnih rizika.
Osiguranje provalne krađe i razbojništva
Za sigurnost vašeg doma
Osiguranje od provalne krađe i razbojništva pokriva štetu do koje je došlo, jer su osigurane stvari bile odnesene, uništene ili oštećene prilikom provale ili pljačke, odnosno prilikom pokušaja ovih radnji. Osiguranje pokriva i štetu na zgradama ili unutar njih koja je nastala kao posljedica provale.

Za vaš dom

Stavite sigurnost u svoj dom na prvo mjesto. Sigurni smo da pažljivo čuvate i štitite svoju imovinu, pa je onda i osigurajte.

Vrijednost imovine svakog pojedinca može biti vrlo različita, ali svako ima različit odnos prema kući, stanu, opremi ili objektu. Jedna stvar je zajednička svima — svi ne želimo da ne izgubimo nekretninu.

Zato vam nudimo kvalitetno osiguranje za svaki dom, namještaj i vrijednosti u njemu. Preporučujemo da sklopite osiguranje domaćinstva Moj krov jer ćete ga koristiti za sveobuhvatno osiguranje vaše imovine kao i osiguranje od odgovornosti vas i članova vaše porodice jer paket uključuje i osiguranje odgovornosti.

Ukoliko ipak paket ne odgovara vašim potrebama, odlučite se za pojedinačno osiguranje kojim vašu imovinu osiguravate od rizika koje vi odabarete.

Prilikom odlučivanja o odgovarajućem osiguranju, ne zaboravite i na drugu imovinu npr.vikendice za odmor.